Belgische datingsite: ranking, vergelijking, test en mening!

Het kiezen van een Belgische datingsite kan lastig zijn met de overvloed aan informatie en sites op internet. We hebben alle datingsites in België getest, beoordeeld en gerangschikt. Vind hieronder de ranglijst van datingsites in 2022 en alle benodigde informatie.

1. Be2 , de serieuze datingsite

BE2.BE

Be2 is een van de grootste serieuze datingsites in Europa. De dienst werd opgericht in 2004 en is een van de oudste, met een groot aantal Belgische leden. Het merendeel van de leden zijn alleenstaanden die overwegend tussen de 25 en 55 jaar oud zijn en de gebruikers zijn erg gehecht aan de serieuze relatie.

Be2 is geclassificeerd als een serieuze datingservice. Hij is vergelijkbaar met Meetic omdat hij de voorkeur geeft aan langdurige relaties boven informele ontmoetingen. De man-vrouwverhouding is evenwichtig, met een lichte voorsprong voor vrouwen, volgens de bedrijfsstatistieken.

Het registratieproces is iets ingewikkelder dan op andere, minder serieuze sites, omdat je een gedetailleerd formulier moet invullen waarin je je persoonlijkheid en je manier van zijn zult identificeren. Dit formulier is niet zo lang of ingewikkeld als bijvoorbeeld in eDarling, maar het invullen duurt slechts enkele ogenblikken.

Eenmaal op de site is het ontwerp van de site verrassend eenvoudig en sober. Be2 zal u compatibele profielen aanbieden om contact op te nemen, afhankelijk van hoe u uw profiel hebt ingevuld.

 • voorstel van compatibele singles
 • krachtige persoonlijkheidstest
 • perfecte beveiliging
 • verscheidenheid aan functies
 • evenwichtige genderverdeling

Bezoek de site


2. RencontresLocales , de site voor geolokaliseerde vergaderingen

Lokale bijeenkomsten

RencontresLocales is een van de beste datingsites voor Belgische singles. Het aantal geregistreerde vrouwen is erg enthousiast en volgens onze test heeft deze site een van de meest consistente vrouwengemeenschappen onder de vele Belgische datingsites. Op RencontresLocales is de meerderheid van de leden single en op zoek naar een serieuze relatie.

De bijzonderheid van deze site is de geolocatie van gebruikers om ze in contact te brengen volgens de geografische afstand tussen hen. De profielen van de leden die het dichtst bij u staan, worden u met voorrang aangeboden na uw registratie.

 • voorstel van compatibele singles
 • krachtige persoonlijkheidstest
 • perfecte beveiliging
 • verscheidenheid aan functies
 • evenwichtige genderverdeling

Bezoek de site


3. Seniorclub -encontre , dé datingsite voor 50-plussers

Seniorclub-meeting

Seniorclub -encontre is een datingsite die volledig bedoeld is voor alleenstaanden ouder dan 50 jaar. Vanuit het perspectief van een oudere generatie is de Seniorclub-meet-ervaring best aantrekkelijk. Het platform zorgt er bijvoorbeeld voor dat gebruikers zich snel kunnen oriënteren en navigeren in verschillende regio’s. Daarnaast heb je een aantal andere functies, zoals flirten met foto’s en daten op locatie. Deze kunnen, volgens onze ervaring met Seniorclub-Dating, erg nuttig zijn bij het vinden van een serieuze relatie.

Ook op Seniorclub -encontre hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging. Dit is immers een gerenommeerde, open en kundige dienst. Als je ouder bent dan 50 en op zoek bent naar een fantastische liefde, moet je deze site zeker eens bekijken.

 • Site gewijd aan singles boven de 50
 • Verschillende mogelijke ontmoetingen: vriendschap, serieus of ontspannen
 • Snel contact voorstel
 • Veel leden online

Bezoek de site


4. C-Date.be , de stoute datingsite die echt werkt

Iedereen die op zoek is naar wat leuks of een stout nieuw avontuur kan het vinden op de C-Date datingsite. Deze site, die tientallen miljoenen gebruikers over de hele wereld heeft, is een van de bekendste platforms voor informele en sensuele dating.

C-Date heeft onze test glansrijk doorstaan. De ledenstructuur is dynamisch en bijna alle leeftijdsgroepen zijn vertegenwoordigd. Registratie is eenvoudig en registratie is volledig gratis. Natuurlijk hangt succes altijd af van je eigen verwachtingen, maar als je je verlangens duidelijk verwoordt, hoffelijk bent en geduld hebt, krijg je waar voor je geld. En de kosten zijn redelijk voor de service die C-Date biedt. Vrouwen die op zoek zijn naar een man kunnen zelfs gratis ondeugend daten op deze site.

 • hoge efficiëntie voor ondeugende ontmoetingen
 • 100% discreet en anoniem
 • grote actieve gemeenschap
 • goed aandeel vrouwen
 • zeer krachtige zoekfunctie

Bezoek de site


5. Meetic , de site om singles uit België te ontmoeten

Meetic is een van de meest populaire datingsites voor singles in België. Het grote aantal leden getuigt hiervan. Of je nu op zoek bent naar een langdurige relatie of een informele flirt. Beide zijn haalbaar op Meetic, zoals onze ervaringen bewijzen. In vergelijking met andere datingsites zijn de kansen hier al hoog, simpelweg vanwege het grote aantal gebruikers.

Onze Meetic-test kan bevestigen dat het datingbureau legitiem is en dat u geen risico loopt het slachtoffer te worden van fraude door de site. Uit onze ervaringen op Meetic blijkt dat alle nieuwe profielen zorgvuldig worden beoordeeld door de klantenservice, zodat er weinig nepprofielen worden ontdekt. Bij twijfel kun je echter contact opnemen met de klantenservice.

De bediening, navigatie en registratieprocessen van Meetic zijn eenvoudig en gemakkelijk. Premium abonnementen zijn beschikbaar in meerdere periodes. Het premium lidmaatschapsniveau geeft je een nog hogere kwaliteit en meer handige functies.

Bezoek de site


6. 50liefde , de bekende datingsite voor senioren

50liefde is een datingsite die zich specifiek richt op singles boven de 50. Daarom mogen vrouwen en mannen onder de 50 jaar zich niet inschrijven. 50liefde valt op door zijn geïntegreerde persoonlijkheidstest en de minutieuze verificatie van alle profielen. Dit houdt in dat frauduleuze profielen direct kunnen worden uitgefilterd.

Al met al hebben we een positief oordeel over 50liefde. Dit komt deels door de ledenstructuur: hoewel de site vanwege de leeftijdscategorie minder leden heeft dan andere bekende datingsites, zijn alle leden actief op zoek naar andere vrouwen en mannen boven de 50 jaar en meer. Daarnaast is de verhouding vrouwen en mannen in 50liefde goed in balans

Aangezien 50liefde voornamelijk bestaat uit mensen met serieuze doelen, is het slagingspercentage vrij hoog. Het slagingspercentage van 50liefde kan dan ook in het algemeen geprezen worden: leden, zeker in grote Belgische steden, hebben een grote kans om hun ideale partner te ontmoeten.

Bezoek de site


7. Parship , de premium datingsite

Parship is een vrij populaire affiniteitsdatingsite in België. We kunnen bevestigen dat Parship zijn werk serieus neemt en zijn reputatie eer aan doet. Gegevensbeveiliging is in dit geval een belangrijke overweging. Bovendien zijn leden goed beschermd tegen oplichting en invasieve interacties.

Als premium lid heb je toegang tot veel functies die flirten enorm vereenvoudigen. Volgens onze Parship-expertise krijg je via een wetenschappelijk systeem alleen partneropties die echt compatibel zijn met jou. Bovendien heeft Parship een aanzienlijk aantal academici en een evenwichtige gendersamenstelling. Gay singles kunnen rekenen op GayParship.

De werking van de site is eenvoudig, dus je kunt er zelfs door navigeren als je geen eerdere ervaring hebt. De voordelen wegen dus duidelijk op tegen het ene grote nadeel. Als u op zoek bent naar een verfijnde en verfijnde metgezel, dan is Parship zeker een goede ontmoetingsplaats voor u.

Bezoek de site


8. Nextlove , de datingsite om de liefde te herontdekken

Nextlove is een datingsite die exclusief bedoeld is voor gescheiden of alleenstaande ouders die de liefde willen herontdekken. U bevindt zich in een unieke situatie als u gescheiden bent of een alleenstaande ouder bent. Wanneer er ex-mannen of ex-vrouwen en kinderen bij betrokken zijn, kan dit scenario problematisch worden. Op Nextlove kom je in contact met singles die net als jij dit probleem ervaren.

Nextlove.com is een online datingservice en sociale netwerksite waar je gescheiden singles of alleenstaande ouders kunt ontmoeten. Het doel van de datingsite is dus niet om een flirt of een seksuele partner te vinden, maar om een stabiele relatie op te bouwen met iemand die jouw ervaringen deelt.

Het matching-algoritme van Nextlove.com is wetenschappelijk gebaseerd op onderzoek naar de persoonlijkheidskenmerken die bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame en gelukkige relatie. Daarom kom je regelmatig in contact met mensen die volgens het wetenschappelijke algoritme de potentie hebben om een duurzame romantische relatie voor je op te bouwen. Door je profiel volledig en eerlijk in te vullen, vergroot je je kansen op het vinden van de liefde.

Bezoek de site


9. Seniorengeluk.be , een site voor alleenstaanden boven de 50

Seniorengeluk.be is een datingservice voor singles boven de 50. Het aantal echtscheidingen in België blijft stijgen, waardoor een groeiend aantal 50-plussers alleenstaand blijft. Als je ouder bent dan 50 en single, kan het een grote stap lijken om weer van het liefdesleven te gaan houden. Met Seniorengeluk.be wordt deze lange reis terug naar het liefdesleven meer haalbaar.

Je denkt misschien dat alles verloren is als je 50 wordt en vrijgezel blijft, maar voor velen begint het echte plezier pas. Naarmate we ouder worden, voelen we ons meer op ons gemak bij onszelf en worden we ook wijzer over wie we zijn en wat we willen. Zelfs koppelaars en online datingservices hebben ontdekt dat de markt voor 50-plussers zo sterk groeit, dat er meer platforms nodig zijn. Dit is waar websites als Seniorengeluk van pas kunnen komen.

Bezoek de site


10. Jacquie & Michel Contact , een bekende seksdatingsite

Jacquie & Michel Contact is een populaire datingsite voor het vinden van ondeugende dates. De waardering is bijzonder gunstig vanuit het oogpunt van vrouwelijke leden. Dames kunnen er verschillende taken uitvoeren en genieten van zeer aangename algemene omstandigheden. Wat merken we. Volgens ons testrapport van Jacquie & Michel Contact zijn de quota voor vrouwen in vrijwel alle leeftijdscategorieën iets hoger. Het verheugt zich ook op mannen.

Het platform is erg populair, met miljoenen geregistreerde leden. Een extra bonus is het hoge activiteitsniveau, aangezien veel van de gebruikers actief zijn op de site. Onze ervaring met Jacquie & Michel Contact geeft aan dat er geen nepprofielen op de site staan. De betalingsverwerking kan naar onze mening beter. In het ideale geval heeft u naast creditcard en overboeking nog een paar andere betaalmethoden. Dit heeft echter geen negatief effect op flirten en daten. Casual flirten op zijn best is hier verzekerd!

Bezoek de site


rencontre

Hoe kies je een datingsite die bij je past?

Kies een datingsite of -app, analyseer de prijzen, de demografie van de mensen die je wilt ontmoeten en het soort relatie dat je wenst.

Tegenwoordig rekenen de meeste Belgische datingsites mannen aan en zijn ze gratis voor vrouwen . Het is geweldig voor vrouwen, maar het kan voor sommige mannen een financiële barrière zijn. Dit prijsverschil kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben voor mannen en vrouwen. Het is belangrijk om een site te kiezen waar u zich prettig bij voelt.

Dus wat uw geslacht ook is, u kunt een site kiezen die aan uw behoeften voldoet. Niet alle resultaten die bovenaan de pagina met zoekresultaten van Google verschijnen, zijn voldoende. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een libertijnse date en u gebruikt een dienst die zichzelf adverteert als een « serieuze datingsite », houdt u andere mensen voor de gek die hopen op een serieuze relatie. In het ergste geval wordt u gemarkeerd als een kwaadwillende gebruiker.

Behandel iemand die op zoek is naar een serieuze relatie of huwelijk niet alsof hij op zoek is naar plezier. Het is dus de moeite waard om een datingsite te kiezen als je eenmaal een duidelijk verschil tussen beide hebt vastgesteld en een duidelijk beeld hebt van het type persoon en de relatie die je wilt.

Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in het helpen vinden van een echtgenoot die op u lijkt. Wanneer je iemand ontmoet via een datingsite, weet je bijna altijd of je hem of haar leuk vindt op basis van hun profielfoto. Het is moeilijk om iemand vanaf het begin van binnenuit verliefd op je te laten worden, daarom moet je goed voor je uiterlijk zorgen, een mooie profielfoto maken en ervoor zorgen dat de profielfoto zoveel mogelijk bij je past. .

Het maakt niet uit wat voor soort persoon je zoekt of hoopt te ontmoeten, de beste datingsites delen een toewijding aan veiligheid . Terwijl een datingsite die wordt beheerd door een betrouwbaar bedrijf waarschijnlijk redelijk veilig is, is de kans groter dat een service die wordt beheerd door een privépersoon, wordt besmet met ongewenste gebruikers zoals « nepprofielen » en gebruikers. « boeven ».

Hoe effectief de beveiligingsmaatregelen ook zijn, het is moeilijk om gebruikers die zich niet bewust zijn van hun negatieve eigenschappen te verwijderen totdat ze u persoonlijk ontmoeten, dus u moet het zelf kunnen doen.

site de rencontre

Voor- en nadelen van het opladen van mannen en het niet opladen van vrouwen op een datingsite

De meeste datingsites zijn volledig gratis voor vrouwen en betaald voor mannen. Dit wordt aantoonbaar gedaan om het aantal mannelijke en vrouwelijke leden in evenwicht te brengen en om de loonkloof tussen mannen en vrouwen te compenseren, maar er zijn enkele lastige gevolgen wanneer mannen en vrouwen verschillende servicetarieven betalen.

De eerste is dat vrouwen veel te gemakkelijk toegang hebben tot de dienst. Dit is een voordeel voor vrouwen, maar het kan nadelig zijn voor mannen.

Zo hechten mannen die betalen voor datingsites en die serieus zijn in hun aanpak minder belang aan ‘likes’ dan vrouwen, aangezien het versturen van ‘likes’ gratis is en het maandtarief ook. Daarom kan het zijn dat u na een vergadering geen reactie krijgt van een gebruiker.

Hoewel degenen die in de eerste plaats een hekel hebben aan vrouwen waarschijnlijk niet betrokken zijn bij de prijsstelling van datingsites, kunnen zelfs mannen met gezond verstand zich ongemakkelijk voelen over de ongelijkheid in behandeling tussen mannen en vrouwen wanneer ze 50 € per maand betalen tegen nul per maand, zelfs als de vrouw over het algemeen minder verdient dan de man.

Ironisch genoeg heeft dit prijsverschil geleid tot een grotere discriminatie tussen mannen en vrouwen. Het zou beter zijn als er geen prijsverschil is tussen mannen en vrouwen, omdat dit eerlijkere consumenten zou aanmoedigen. Als alle datingsites echter vrouwen in rekening zouden brengen, is het moeilijk voor te stellen hoeveel gebruikers zich daadwerkelijk zouden aanmelden .

Als u op zoek bent naar een veilige datingsite, hoeft u niet verder te zoeken

Als je een datingsite gebruikt, liefde zoekt of een stoute affaire hebt, ben je misschien bang dat je wordt opgelicht of dat je veiligheid in gevaar komt. Als de service slecht is, wordt u omringd door een verscheidenheid aan gewetenloze individuen, waaronder oplichters, die geleidelijk aan uw geld en mentale uithoudingsvermogen zullen opeten.

Sites en applicaties die worden onderhouden door bedrijven waarvan bekend is dat ze betrouwbaar zijn, zijn het veiligst om te gebruiken. Inderdaad, als een bedrijf twijfelachtige handelspraktijken toepast jegens zijn klanten, bijvoorbeeld door facilitators in dienst te nemen of niet-gerelateerde kosten in rekening te brengen, zal zijn reputatie eronder lijden en zal zijn bedrijf instorten.

Een bedrijf kan alleen op de lange termijn veilig blijven opereren als het zijn klanten gemakkelijke service biedt. Hoe langer de datingsite bestaat, hoe groter de kans dat deze betrouwbaar is. Als hij onbetrouwbaar is, zul je een heleboel negatieve opmerkingen van voormalige gebruikers over hem vinden.

site de rencontre

Ontdek de perfecte datingsite voor jou

Het doel van online daten verschilt van persoon tot persoon. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent, iemand wilt ontmoeten voor een vriendschap, op zoek bent naar een serieuze relatie, op zoek bent naar iemand om mee te trouwen, of op zoek bent naar een one night stand, er is een site voor meetings voor iedereen.

Tegenwoordig zijn er zoveel aparte diensten beschikbaar dat je zou kunnen zeggen dat er voor bijna elke behoefte een match is. Bedenk welk type app u moet gebruiken en hoe u de kenmerken van elke service goed kunt lezen.

Als je bijvoorbeeld een partner zoekt voor een seksuele ontmoeting , zou het handiger zijn om contact te leggen met andere mensen die op zoek zijn naar een one night stand. Als u een app kiest die geschikt is voor uw doel, zal ook het aantal mensen dat zich om dezelfde reden aanmeldt, toenemen.

Ook als u op zoek bent naar een partner op basis van hun uiterlijk, lijkt het logisch dat u de taak ook aankunt. Op sommige sites kunnen huidige gebruikers nieuwe gebruikersregistraties filteren, en uw vermogen om het filterproces te doorstaan, hangt bijna volledig af van uw profielfoto.

Als u op zoek bent naar een serieuze date, blijf dan weg van websites waarvan de servicenaam de term « huwelijkse activiteit » bevat. We raden u ten zeerste aan om affiniteitsdatingsites te gebruiken. Deze diensten hebben mensen die serieus een relatie willen vinden met een compatibele alleenstaande.

Hoe herken je het verschil tussen een slechte en een goede datingsite?

Daarnaast is het essentieel om te bepalen of de site goed of slecht is. Als u op zoek bent naar een datingsite, moet u ervoor zorgen dat deze betrouwbaar is.

Aangezien de meeste respectabele datingsites worden beheerd door legitieme bedrijven, is het vrij zeldzaam dat u er een vindt die helemaal gratis is . Als u een slechte site gebruikt met als enig doel geld te besparen, kunt u de juiste persoon niet ontmoeten en bent u mogelijk zelfs betrokken bij oplichting.

Als je bang bent dat je wordt blootgesteld aan oplichting, kan het moeilijk zijn om te beslissen of je een datingsite of app wilt gebruiken. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want het is gemakkelijk genoeg om het verschil tussen een serieuze datingsite en een slechte site te onderscheiden als u zich van een paar dingen bewust bent. Het belangrijkste om te onthouden is om te controleren of de website wordt beheerd door een gerenommeerd bedrijf en om de beoordelingen te raadplegen op een vergelijkingssite van datingsites .

couple qui s'est rencontre en ligne

Hoeveel kost het om een gerenommeerde datingsite te gebruiken?

Als je op zoek bent naar een toffe datingsite, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de prijs. Als je voor een langere periode op een datingsite bent geweest, heb je vrijwel zeker te veel in rekening gebracht. Het is belangrijk om vooraf de kosten van een fatsoenlijke site te bepalen om te voorkomen dat u in een dergelijke situatie terechtkomt.

Een datingsite zou tussen de $ 20 en $ 40 per maand moeten kosten, afhankelijk van de aangeboden diensten . Natuurlijk heeft elke site zijn eigen prijsschema, maar zolang je onder de $ 50 per maand blijft, zou het goed moeten komen. Dit tarief is echter alleen van toepassing op mannelijke gebruikers en veel sites bieden gratis service aan vrouwelijke leden.

Er zijn twee hoofdtypen datingsites: die met een betaald lidmaatschap en die met een kredietsysteem. Elk heeft voor- en nadelen. Het is dus het beste om een datingsite te kiezen die een prijsstructuur heeft die voor jou werkt.

de abonnementen

U kunt elke maand zo veel of zo weinig uitgeven als u wilt met behulp van een systeem met vaste prijzen. Er wordt geen cent extra in rekening gebracht, ongeacht het aantal berichten dat u verzendt of welke profielen u bekijkt.

Het beste deel is dat u vooraf betaalt, zodat u zich niet schuldig voelt over te veel betalen. De prijs varieert van site tot site, maar ligt vaak in de orde van € 30 per maand voor een lidmaatschapssite. Als u echter enkele maanden vooruit betaalt, is het maandtarief vaak goedkoper en in sommige situaties, als u 12 maanden vooruit betaalt, is het maandtarief de helft minder.

Het voordeel van een lidmaatschapssite ten opzichte van een kredietsysteem is dat u meer kunt uitgeven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw saldo. Het enige minpuntje is dat je vooraf moet betalen wat betekent dat je je geld verliest als je besluit halverwege te gaan.

Kredietsysteem

U betaalt alleen voor de diensten die u gebruikt. Met het kredietsysteem (of tokens) kunt u alleen betalen voor de diensten die u wilt. Bijvoorbeeld « 3 tegoed voor elk bericht » of « 1 tegoed voor elke profielweergave ».

Als je credits op zijn kun je er altijd nog wat inwisselen, waardoor dit een fantastisch alternatief is voor mensen die zo min mogelijk gebruik willen maken van de datingsite. De kosten van elke lening verschillen per locatie, maar u kunt voor elke lening behoorlijk wat betalen.

Het nadeel van het tokensysteem is dat als je te veel verzamelt, er kosten in rekening worden gebracht, maar veel sites bieden een manier om gratis tegoeden te krijgen.

rencontre

Wat is de beste datingsite?

De beste datingsite hangt af van het type dating dat je wilt, zoals we net eerder zagen. Als je je bijvoorbeeld eindelijk wilt settelen en een stabiele en serieuze relatie wilt hebben, zullen zelfs de beste libertijnse datingsites je niet bevredigen, omdat ze alleen een ontmoetingsplaats bieden voor libertijnen.

Aan de andere kant zijn serieuze datingsites gericht op singles die op zoek zijn naar een romantische en duurzame relatie. Niet al deze datingsites zijn echter effectief en sommige zijn zelfs oplichting. We raden daarom onze ranglijst van datingsites en onze beoordelingen aan.

Daarnaast speelt beveiliging een grote rol bij het bepalen van een goede datingsite. De site is verplicht om al uw gegevens te beveiligen en te beschermen. Door een van de beste Belgische datingsites te kiezen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschermen van uw virtuele privacy.

Ook speelt het aantal actieve gebruikers een grote rol bij de keuze van een site. Hoe hoger het aantal actieve gebruikers, hoe groter uw kansen om elkaar te ontmoeten. Merk op dat een datingsite een zeer groot aantal actieve leden kan hebben, maar een zeer laag percentage vrouwen. Het aandeel vrouwen dat actief is op de site is des te belangrijker.

Om uw beste datingsite te bepalen, moet u dus eerst weten wat voor soort relatie u wilt. Vervolgens kunt u de nummer 1 van onze ranglijst kiezen op basis van de gewenste ontmoetingen (serieus, senior, ondeugend, libertijn…). We hebben rekening gehouden met alle belangrijke criteria om u relevante rankings aan te bieden.

Werken datingsites in België?

Veel mensen aarzelen om online te daten, deels vanwege berichten in de media over overspelsites of sites die uitsluitend gericht zijn op seksuele ontmoetingen.

De recente onthullingen van frauduleuze accounts op datingdiensten die erop gericht zijn zoveel mogelijk individuen te bedriegen, wekken geen vertrouwen in de mogelijkheid om de perfecte match online te ontmoeten.

U hoeft echter niet iedereen in dezelfde tas te stoppen, want er zijn enkele betrouwbare datingsites in België die u kunnen helpen iemand te vinden met wie u een langdurige relatie kunt aangaan.

Het antwoord op de vraag of datingsites werken, is dat ze dat doen. Maar je moet er wel de juiste site voor kiezen. Daarom hebben we voor elk gewenst type vergadering een ranglijst van sites gemaakt om het u gemakkelijker te maken.

Hoe werken Belgische datingsites?

Belgische datingsites zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Je schrijft je in, maakt een profiel aan, upload een foto en dan ga je op zoek naar een partner. Op basis van uw profiel en voorkeuren zal de site proberen u te matchen met iemand die compatibel is. U kunt echter nog steeds zelf mensen vinden en contact opnemen.

Over het algemeen is het gebruik van een Belgische datingsite eenvoudig, maar verwacht geen wonderen . Het kan lang duren om op een echte date te komen. Natuurlijk zijn er meer succesvolle situaties, maar er zijn ook situaties die veel langer duren of helemaal niet leiden tot een duurzame samenwerking.

Tegenwoordig gebruiken veel mensen datingapps zoals Tinder en Badoo. Het is echter aangetoond dat het gebruik van een eenvoudige dating-app uw kansen op succes verkleint. De beste Belgische datingsites vergroten je kansen op succes in een serieuze relatie enorm.

Vrouwen melden dat er direct contact met hen wordt opgenomen na registratie op een site, vooral als ze aantrekkelijke foto’s uploaden. Dit proces is veel langzamer voor mannen; in die zin is het analoog aan het echte leven. Nogmaals, hoe beter uw foto en beschrijving, hoe groter de kans dat er contact met u wordt opgenomen.

De beste datingsites bieden op hun sites een Belgische chat aan waar je met duizenden mensen online kunt chatten op zoek naar nieuwe dates?

rencontre

Waar moet je op letten op een datingsite?

Pas op voor datingsites die je voor elke post in rekening brengen. Deze sites hebben vaak vrouwelijke begeleiders in dienst om u te laten geloven dat u contact hebt met iemand, terwijl ze in feite alleen in uw geld geïnteresseerd zijn.

Omdat vrouwen veel sneller worden gecontacteerd, is het vooral van cruciaal belang dat ze uiterst voorzichtig zijn bij het vrijgeven van persoonlijke informatie . We weten allemaal dat er enkele onsmakelijke karakters op het internet zijn die misbruik maken van het vertrouwen van anderen.

Als je een profiel niet vertrouwt of als je vaak door iemand wordt lastiggevallen, vertel dat dan aan de beheerders van datingsites. Datingsites die hun zout waard zijn, zullen de nodige stappen ondernemen om dit gedrag te bestrijden. Krijg je geen of onvoldoende respons, meld je dan direct af en deel je ervaring met anderen op de site.

Als je uiteindelijk met iemand van een datingsite gaat daten, zorg er dan voor dat ze zoveel mogelijk informatie hebben. De naam van de persoon, misschien een telefoonnummer dat je hebt opgegeven. Op welke site heb je hem ontmoet, en wat was zijn naam op de site? En waar heb je elkaar ontmoet?

Ontmoet qua locatie, in ieder geval de eerste keer, met een groot aantal mensen op een neutrale locatie. Het is ook een goed idee om een vriend te vragen om op een bepaald tijdstip contact met je op te nemen om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Gratis of betaalde datingsite: wat te kiezen?

Veel internetgebruikers hebben de neiging om dwingend op zoek te gaan naar de beste gratis datingsite in België om niets te betalen. Onze ervaring met online dating leert ons dat deze strategie niet erg relevant is.

Door gebruik te maken van een Belgische datingsite met gratis registratie hoef je namelijk geen cent te betalen maar voor een veel lager resultaat. Volledig gratis datingsites hebben een overvloed aan mannen, maar een zeer laag percentage Belgische vrouwen om te ontmoeten. De weinige vrouwen op deze gratis sites worden bestookt met berichten en vluchten snel weg.

Let op, we zeggen niet dat een betaalde Belgische datingsite automatisch beter is dan een gratis Belgische datingsite. De best betaalde datingsites in België zijn echter veel effectiever om mannen en vrouwen uit België op internet te ontmoeten. De best betaalde datingsites hebben een hoog actief lidmaatschapspercentage en een veel betere gendergelijkheid.