Libertine dating: rangschikking van Belgische libertijnse sites

Er zijn veel libertijnse sites in België voor de praktijk van het libertinisme. Velen zijn oplichting of zijn ernstig ineffectief. Dus als het gaat om het kiezen van de beste libertijnse site , is het niet eenvoudig om deze te selecteren. We hebben voor u de meeste Belgische libertijnse datingsites getest en geëvalueerd om libertijnen uit België in alle veiligheid te ontmoeten. Onze rangschikking van libertijnse sites is gebaseerd op verschillende criteria: betrouwbaarheid, efficiëntie, verhouding man / vrouw, veiligheid …

Ranking van de beste libertijnse sites in België

1. C-datumc-date.be

De beste seksdatingsite van België!

Perfect ! 4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)

Bezoek de site


2. Jacquieetmichel-contactjacquieetmichel-contact

Een van de beste sites om libertijnse mensen in België te ontmoeten!

Uitzonderlijk! 4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)

Bezoek de site


3. Xflirt

XFLIRT-LOGOEen goede site voor volwassenen om Belgische libertijnen te ontmoeten!

Goed ! 3.9 out of 5 stars (3,9 / 5)

Bezoek de site


Belgische libertijnse datingsites in detail

1 # C-date, de beste sekssite

C-Date is de toonaangevende libertijnse site om libertijnen uit heel België te ontmoeten. Hoewel de site strikt genomen geen site is die gespecialiseerd is in libertijnse dating, is het de site met de meeste libertijnen en libertijnse stellen in België. Ongeëvenaarde betrouwbaarheid, deze ondeugende datingsite onderscheidt zich van andere libertijnse sites door het gemak waarmee libertijnse beoefenaars worden ontmoet. Je hoeft alleen je seksuele voorkeuren in je profiel in te vullen. De beste libertijnse site van België in 2021!

Website: https://www.c-date.be/

2 # Jacquieetmichel-contact, de groeiende libertijnse site

Jacquieetmichel-contact heeft de laatste tijd een sterke groei doorgemaakt in België op het gebied van libertijnse dating. Jacquieetmichel-contact is een van de beste portalen voor het maken van seksuele ontmoetingen tussen instemmende volwassenen. Libertijnse ontmoetingen zijn een van de meest populaire praktijken voor leden van deze site. Als deze site ook geen puur libertijnse site is, heeft Erotilink niets te benijden aan de specialisten in dit register. De vrouwelijke leden op deze site staan bekend als echte tijgers en hebben een sterke voorliefde voor losbandigheid.

Website: https://www.jacquieetmichel-contact.com/

3 # Xflirt, de site gewijd aan seksdating

Xflirt staat op de derde plaats van de beste libertijnse datingsites. Xflirt is een ondeugende datingsite met duizenden libertijnen uit België die op zoek zijn naar nieuwe libertijnse relaties. Deze site haalt niet het niveau van de C-date site, maar je kunt gemakkelijk libertijnen en libertijnse stellen ontmoeten in jouw stad. Xflirt is een datingsite die honderdduizenden ondeugende Belgische vrouwen in haar gelederen heeft die openstaan voor losbandigheid en voor andere populaire seksuele praktijken (swingen, bondage, overheersing…).

Website: https://www.xflirt.com/


couple libertin

Waar ontmoet je libertijnen in België?

De beste libertijnse site

De beste libertijnse site (zie onze ranglijst) is de beste manier om libertijnse relaties te hebben . De libertijnse vrouwen van België gebruiken voornamelijk de beste libertijnse datingsite om een partner te vinden.

Het geeft je de mogelijkheid om libertijnse vrouwen te ontmoeten die je leuk vindt en die niet opvallen! Het wordt aanbevolen om u niet te registreren op andere libertijnse sites die hun effectiviteit niet hebben bewezen en die vaak veel negatieve meningen verzamelen op libertijnse forums.

De libertijnse advertentiesites

Veel sites zijn gespecialiseerd in libertijnse advertenties. Deze sites worden gekraakt door een massa mannen die een libertijnse advertentie plaatsen waarin ze hun onderzoek plaatsen van een libertijnse vrouw of een libertijns koppel uit heel België (Brussel, Gent, Charleroi, Luik, Anderlecht, Bergen, Namen, Doornik … ).

Advertenties worden al jaren wereldwijd gepost en een minderheid reageert nog steeds op hun geposte libertijnse advertenties. Deze libertijnse advertentiesites zijn daarom niets uitzonderlijks en verdienen het niet dat u erop blijft stilstaan als u in een beperkte tijd een libertijnse bijeenkomst wilt houden.

libertijnse clubs

De libertijnse clubs en de libertijnse avonden zijn een oplossing om libertijnse bijeenkomsten te maken. Er zijn er een aantal in België. Deze plaatsen zijn volledig gewijd aan libertijnen en swingers uit België. De keuze in libertijnse clubs is vrij beperkt in vergelijking met datingsites en de prijs om deze etablissementen binnen te gaan is erg hoog. Bovendien worden meestal alleen stellen en alleenstaande vrouwen geaccepteerd.

Privé libertijnse avonden

Privéfeesten worden vaak georganiseerd door libertijnse stellen en/of swingers die elkaar liever niet in de drukte van een club ontmoeten. Dat kan op één plek, maar ook bij mensen thuis. Je kunt er echter niet zomaar binnenlopen. Meestal heb je een uitnodiging nodig van een ander libertijns stel.

Als swingen en swingen nieuw voor je is, kan het moeilijk zijn, maar de hierboven genoemde bronnen kunnen helpen. Dankzij de libertijnse site kun je libertijnen en swingers ontmoeten en een uitnodiging krijgen voor een privéfeestje.

Respect voor iedereen is hier opnieuw een cruciale uitdrukking. Zelfs op een privé libertijns feest zal iedereen je persoonlijke grenzen respecteren. Hoewel de omgeving aanzienlijk meer besloten is dan in een club, hoeft niets en mag bijna alles.

De libertijnse feestdagen

Een libertijnse vakantie is niet iets om lichtvaardig te nemen. Simpelweg omdat vakanties meestal duur zijn. Je gaat meestal niet op een libertijnse vakantie als je er helemaal nieuw in bent en nog steeds probeert uit te vinden of het iets voor jou is. Als je daarentegen al weet dat de levensstijl bij je past, is een libertijnse vakantie een uitstekende gelegenheid om Belgische libertijnen te ontmoeten. Ze zijn georganiseerd in verschillende vormen.

Van kleine en persoonlijke vakanties voor twee stellen tot superfijne libertijnse vakanties op een naturistencamping als Cap d’Agde in Zuid-Frankrijk, er is voor elk wat wils. Het kan een beetje intimiderend zijn voor beginnende libertijnen en swingers, maar als je al bekend bent met de wereld, is dit een geweldige kans om stoom af te blazen met gelijkgestemde mensen.

couple libertin

Een gratis libertijnse site: effectief of niet?

Een gratis libertijnse site is een site waar leden gratis libertijnse bijeenkomsten in België kunnen ontmoeten. Maar is het echt effectief?

Een gratis libertijnse site trekt over het algemeen een groot deel van de mannen aan en je hebt slechts een zeer lage keuze aan alleenstaande libertijnse vrouwen. Vrouwen geven de voorkeur aan betaalde sites (die gratis zijn voor vrouwen) omdat deze sites een Premium-service bieden. Bovendien zitten op dit soort sites de leden in een zeer zwakke commissie en is een groot deel van de leden inactief.

Op een gratis libertijnse site zijn er veel nepprofielen en oplichting. Het gebrek aan middelen van deze gratis sites maakt het niet mogelijk om een betrouwbare en veilige site te hebben. Het is daarom riskant om je op deze onveilige platforms te wagen.

Ten slotte was het tijdens onze tests voor ons onmogelijk om een libertijnse site te vinden die zowel gratis als efficiënt is. De lage inkomsten van deze sites bieden niet de mogelijkheid om goede sites voor internetgebruikers aan te bieden.

Een 100% gratis site is dus niet efficiënt en biedt geen goed alternatief voor betaalde sites. Het verdient de voorkeur om je te oriënteren op betalende libertijnse datingsites die gratis zijn voor vrouwen (zoals die in onze ranglijst). Door een paar euro per maand te betalen, zorg je ervoor dat je echte en snelle libertijnse ontmoetingen maakt.

Libertijnse ontmoeting: waarom doen ze dat op internet?

Waarom zou je als libertijn ervoor kiezen om elkaar online te ontmoeten, bijvoorbeeld via een libertijnse datingsite, in plaats van op een andere manier? Traditioneel gaan libertijnen naar de libertijnse club om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten of om met anderen deel te nemen aan seksuele activiteiten. Ontdek de argumenten voor een libertijnse bijeenkomst via een libertijnse site in België!

Als je niet van libertijnse clubs houdt

De omgeving van een libertijnse club is niet voor iedereen geschikt. Je bent er misschien al een paar keer geweest, maar de ontspannen en open sfeer is niet wat je zoekt. Aangezien veel libertijnse datingsites in België beschikbaar zijn, is het niet langer essentieel om uw swingers-connecties in een libertijnse club te creëren, omdat u een site ook kunt gebruiken om libertijnse stellen en libertijnse vrouwen te ontmoeten die op zoek zijn naar een libertijnse ontmoeting.

Complementair aan libertijnse clubs

Om te beginnen kan de libertijnse ontmoeting in België via internet een uitstekende aanvulling vormen op de avonden die je momenteel doorbrengt in de libertijnse clubs. De een sluit de ander niet uit, je kunt beide soorten swingers dating tegelijkertijd gebruiken zonder elkaar te hinderen.

Misschien heb je niet zo vaak tijd om naar een club te gaan als je zou willen, of is de dichtstbijzijnde libertijnse club nog ver weg. In dat geval kan een libertijnse site een fantastische manier zijn om nieuwe libertijnse mensen in uw omgeving te ontmoeten .

Ontmoet libertijnen die elkaar willen ontmoeten in een libertijnse club

Swinger daten op internet kan ook een geweldige manier zijn om charmante vrouwen en koppels te ontmoeten voordat je naar een parenclub gaat. Veel mensen vinden het leuk om een weekend in een andere stad door te brengen en daar een hotel te boeken met de bedoeling naar een of meer clubs te gaan die gewijd zijn aan losbandigheid.

Swingers en andere seksuele ontmoetingen zijn ook goede redenen om van tevoren extra gasten te zoeken. Het is erg leuk en het vergroot vaak je kansen op een interessante libertijnse bijeenkomst als je vooraf wat contacten legt met de libertijnen die die avond in de club aanwezig zullen zijn.

couple libertin

Een libertijnse site staat open voor alle mensen uit België

Veel datingsites die voorkomen in onze lijst met de beste libertijnse sites zijn niet alleen bedoeld voor libertijnen . Daarom, als je geen libertijn bent maar een open relatie hebt, kun je deze sites ook gebruiken.

In een libertijnse relatie ga je niet als stel op date, maar laat je elkaar op libertijnse dates gaan met andere mensen dan je eigen echtgenoot. Deze relatie onderscheidt zich van overspel doordat je je bewust bent van de ervaringen van de ander en deze aan elkaar aanbiedt.

Als je een libertijnse relatie hebt, bespreek je die vrijuit met de ander en maak je expliciete afspraken die je nakomt, een beetje zoals in het geval van swingers. Daarom kunt u zich eenvoudig registreren op een libertijnse datingsite om nieuwe mensen te ontmoeten, aangezien u uw gebruikelijke partner niet geheim hoeft te houden.

De voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen tijdens een libertijnse vergadering

Waar moet je op letten bij het daten van libertijnen en wil je elkaar leren kennen op een libertijnse datingsite of zelfs direct een date afspreken? We hebben enkele handige tips verzameld om u op weg te helpen. Deze tips hebben betrekking op libertijnse dating online.

wees exact

Geef in je profiel duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Als alles goed gaat, hebben jij en je libertijnse collega’s de juiste afspraken gemaakt over het soort date dat je wilt doen en met wie.

Maar het is net zo belangrijk om te kiezen welke seksuele praktijken je met andere mensen wilt delen en welke je voor jezelf wilt houden. Het kan verstandig zijn om dit op je profiel aan te geven. U ontvangt misschien minder correspondentie of berichten, maar de libertijnse mensen die contact met u opnemen, zijn waarschijnlijk meer geschikt.

Zorg goed voor je profiel

Online libertijnse dating is in het begin natuurlijk erg onpersoonlijk, en als je gewend bent aan de intieme sfeer van een libertijnse club of de vrolijke sfeer van een erotisch feest, moet je misschien even wennen. Het is een goed idee om dating stop te zetten of een andere libertijnse datingsite te proberen als je slechte gevoelens begint te krijgen.

Aan de andere kant is zo snel mogelijk contact leggen een slimme manier om het persoonlijker te maken. Probeer dus in plaats van honderden profielen te bezoeken, snel contact te maken met mensen.

Pas op voor valse profielen

Helaas zijn er profielen op datingsites voor swingers die een leuk stel lijken te vertegenwoordigen, maar eigenlijk single zijn en op deze manier een date met een stel proberen te krijgen. De waarheid kan dan direct onthuld worden door samen te skypen.

Vraag dan om een ultimatum of verbreek gewoon de communicatie, aangezien deze zogenaamde « fakes » nutteloos voor je zijn in je relatie. Tenzij je natuurlijk ook op zoek bent naar een trio – in dat geval is het beter om er zelf actief naar op zoek te gaan in plaats van ermee in te stemmen dat je door deze man voor de gek gehouden wordt.

Maak je afspraken

Om teleurstelling bij het eerste echte contact met vrouwen of libertijnse stellen te voorkomen, maakt u best vooraf afspraken . Als je je behoeften, verlangens en beperkingen al in de eerste tip hebt uitgedrukt, is het goed om ze opnieuw te bevestigen tijdens een online chat, videoconferentie of je eerste persoonlijke libertijnse vergadering. Dit zorgt ervoor dat er geen misverstanden ontstaan.